Totte bygger

Totte bygger - Gunilla Wolde | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunilla Wolde
DIMENSIONERA
9,91 MB
FILNAMN
Totte bygger.pdf
ISBN
4457784752991

BESKRIVNING

Totte bygger ett hus. Det är svårt att såga och att skruva fast skruvar är pilligt. Men till slut är huset klart.Böckerna om Totte och Emma är riktiga barnboksklassiker. Vardagsnära berättelser i kombination med tidlösa illustrationer gör böckerna ständigt aktuella. Totte- och Emmaböckerna har översatts till ett flertal språk och fortsätter att locka nya generationer läsare världen över.Nu varsamt reviderade i ny design. 

Wolde var dotter till köpmannen Gabriel Brorsson och sjuksköterskan och journalisten Gunnel Brorsson, ogift Vestergren. LIBRIS titelinformation: Totte bygger [Ljudupptagning] Totte leker med kisse / Gunilla Wolde. Totte bygger ett hus. Det är svårt att såga och att skruva fast skruvar är pilligt.

Böckerna om Totte och Emma är riktiga barnboksklassiker. Vardagsnära berättelser i kombination med tidlösa illustrationer gör böckerna ständigt aktuella.

RELATERADE BÖKOR