Arkeologdeckarna och Kapten Kidds hemlighet

Arkeologdeckarna och Kapten Kidds hemlighet - Dan Höjer | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dan Höjer
DIMENSIONERA
11,83 MB
FILNAMN
Arkeologdeckarna och Kapten Kidds hemlighet.pdf
ISBN
7910093385445

BESKRIVNING

Följ med på äventyr!Mysterier över hela världen väntar på att lösas, och arkeologdeckarna Marvin, Ramses, Neffi och hunden Farao är redo!Sommarlovet hos farbror Valdemar blir ett galet äventyr. Färden går med ubåt ända till Kanada, där barnen och deras knäppa farbror jagar efter kapten Kidds försvunna skatt. Men det finns fler som vill hitta skatten. Och vad är det för mystiskt spökskepp som syns till på havet? Skattjakten kan bli riktigt farlig …Fartfyllt, lättläst och kul! Ny serie av Dan Höjer, författare till succéserien Cirkusdeckarna.

Ljudbok, Svenska, 2017-05-02 6-9 år (1 röst) 49. Ladda ned Laddas ned direkt Följ med på äventyr! Mysterier över hela världen väntar på att lösas, och arkeologdeckarna Marvin, Ramses, Neffi ... Arkeologdeckarna och Kapten Kidds hemlighet.

Arkeologdeckarna och julmysteriet. Arkeologdeckarna och julmysteriet.

RELATERADE BÖKOR