Det kommer aldrig mer vara du

Det kommer aldrig mer vara du - Anne-Lie Högberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anne-Lie Högberg
DIMENSIONERA
11,38 MB
FILNAMN
Det kommer aldrig mer vara du.pdf
ISBN
7393649597245

BESKRIVNING

Övergiven och med krossat hjärta ska hon ta hand om jobb, barn - och sig själv. Hon tvingas också inse att väninnan inte bara fått Oscar utan även blivit styvmamma till hennes barn.Samtidigt undrar hon vad hon egentligen känner för Martin, Oscars kompis, som allt oftare finns till hands med starka armar och tröst. Som om inte livet är nog komplicerat träffar hon även Tobias på en resa till Kanarieöarna. Agnes märker snart att det inte lätt att gå vidare när det som inte fick hända just gjort det.Det kommer aldrig mer vara du är en relationsroman om att gå stark ur motgångar. Och att skillnaden mellan motvind och medvind kan bero på åt vilket håll man står.Recension från BTJ, Lektör Petra Norman:Författaren skildrar med ett enkelt språk och på ett lättläst sätt svårigheterna med att bli lämnad och kampen för att hitta en ny tillvaro. Här finns igenkänning för dem som blivit lämnade eller genomgått skilsmässor och boken kan kanske inge hopp.

Laddas ned direkt. Köp Det kommer aldrig mer vara du av Högberg Anne-Lie på Bokus.com. Titel: Det kommer aldrig mer vara du Författare: Anne-Lie Högberg Format: pocket Antal sidor: 262 Förlag: LITET förlag "Agnes och Oscar åker till de goda vännerna Lisa och Tom med sina tre barn för att fira midsommar.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Agnes märker snart att det inte lätt att gå vidare när det som inte fick hända just gjort det.

RELATERADE BÖKOR