6 Pixiböcker av Jan Stenmark

6 Pixiböcker av Jan Stenmark - Jan Stenmark | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Stenmark
DIMENSIONERA
4,68 MB
FILNAMN
6 Pixiböcker av Jan Stenmark.pdf
ISBN
9367501518240

BESKRIVNING

 Den bästa present man kan tänka sig! Små böcker med stort innehåll. Humormästaren Jan Stenmark samlar bilder på sex olika ämnen i lika många Pixiböcker. Det perfekta komplementet för -Stenmark-fansen, eller en introduktion för de oinsatta.   På sex olika teman har vi samlat bilder av Jan Stenmark. I det klassiska Pixi-formatet avhandlas pop, sport, sprit, skola, lek och tv.  »Bara en till! Känslan är densamma som när man var barn, när det nu kommer Pixiböcker för vuxna.« ? Kommunalarbetaren    

Mentala selfies Charlie Christensen ... Ända sedan den första boken 1990 har kärlek och sex varit en betydande del av Jan Stenmarks bildvärld. Nu får detta stora och viktiga ämne en egen temabok.

Normalpris 113:-Icke-medlem 113:- Medlem 88:- 12%. Medlems-RABATT.

RELATERADE BÖKOR