6 Pixiböcker av Jan Stenmark

6 Pixiböcker av Jan Stenmark - Jan Stenmark | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Stenmark
DIMENSIONERA
11,27 MB
FILNAMN
6 Pixiböcker av Jan Stenmark.pdf
ISBN
1845903238459

BESKRIVNING

 Den bästa present man kan tänka sig! Små böcker med stort innehåll. Humormästaren Jan Stenmark samlar bilder på sex olika ämnen i lika många Pixiböcker. Det perfekta komplementet för -Stenmark-fansen, eller en introduktion för de oinsatta.   På sex olika teman har vi samlat bilder av Jan Stenmark. I det klassiska Pixi-formatet avhandlas pop, sport, sprit, skola, lek och tv.  »Bara en till! Känslan är densamma som när man var barn, när det nu kommer Pixiböcker för vuxna.« ? Kommunalarbetaren    

Normalpris 113:-Icke-medlem 113:- Medlem 88:- 12%. Medlems-RABATT.

Humormästaren Jan Stenmark samlar bilder på sex olika ämnen i lika många Pixiböcker. Det perfekta komplementet för -Stenmark-fansen, eller en introduktion för de oinsatta.

RELATERADE BÖKOR