Inställd resa till Sabarmati

Inställd resa till Sabarmati - Majgull Axelsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Majgull Axelsson
DIMENSIONERA
8,53 MB
FILNAMN
Inställd resa till Sabarmati.pdf
ISBN
5342694437373

BESKRIVNING

En mor som inte är en mor. En dotter som inte är en dotter.Ändå har Lykke och Fatima bara varandra. Lykke är en ganska bitsk gymnasielärare i Nässjö, Fatima ett hittebarn från Indien som än en gång har blivit övergiven, nu av adoptivföräldrarna. Hon vet egentligen bara en sak om sig själv: att hon inte heter Fatima. När hon som nyfödd hittades vid floden Sabarmatis strand fick hon namnet Meera. Det bär hon som en hemlighet, ända till den dag då hon som 18-åring sätter sig på ett tåg, fast besluten att aldrig komma tillbaka.Men Lykke blir kvar i Nässjö och försöker fortsätta sitt liv, trots mycket grubblande. Var det fel av henne att gripa in och ta hand om Fatima? Blev hon en misslyckad mamma, eftersom hon helt enkelt inte var mamma? Vart tog flickan vägen? Varför hör hon aldrig av sig?En mörk eftermiddag i november, när Lykke är ute och går med sin hund, lägger en någon en behandskad hand mot hennes axel, drar henne åt sidan och slår.Och han slår mycket hårt.

Flyger med Aeroflot till Kina, biljetten är köpt genom resebyrå. Sen flyger jag inrikes till destinationen, köpt direkt hos flygbolaget.

USA. Jag har bokat en resa till ett land som UD avråder resor till.

RELATERADE BÖKOR