På andra sidan oss

På andra sidan oss - Max Bergander | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Max Bergander
DIMENSIONERA
12,16 MB
FILNAMN
På andra sidan oss.pdf
ISBN
3204866904879

BESKRIVNING

Max Bergander, nu 26 år gammal, skriver om sina känslor kring separationen från sin dotters mamma, hennes tidigare barn och sin familj.Målande beskrivningar om rädslan att som ung pappalotsa en liten flicka i livet, skammen att lämna, men också glädjen över att ha tagit ett beslut för att förändra sitt liv.Gripande, naket och otroligt ärligt.

Här hittar du information med anledning av det nya coronaviruset på andra språk än svenska. Se även information om handhygien på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Utan det personliga med en handskakning och ett leende, blir världen lite fattigare. Så vi lyssnar på myndigheterna och fogar oss därefter, tills faran är förbi och vi åter kan träffas. På andra sidan vägen handlar om Yusuf och Mariam från Bagdad som satsar på att bli småföretagare ute på landsbygden.

RELATERADE BÖKOR