Kroppsligheten

Kroppsligheten - Joao Paulo Cuenca | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Joao Paulo Cuenca
DIMENSIONERA
4,75 MB
FILNAMN
Kroppsligheten.pdf
ISBN
3161364971259

BESKRIVNING

Rio de Janeiro, Copacabana. En ung man på jakt efter de svåraste och mest obscena sanningarna om sexindustrin, kolonialarvet och mansrollen.Med negationen som fundament ger den brasilianske författaren J.P. Cuenca röst åt en kroppslighet som den brasilianska samhällskroppen vanligtvis inte gärna känns vid. I vykortets och karnevalens stad rör sig horor och knarkare på portugisiska stenar medan den omöjliga natten vägrar ljusna. Bokens tre huvudpersoner -- berättarjaget, Carmen och Alberto -- utgör ett ändlöst och mångfacetterat triangeldrama, sammantvinnade som i en fuga: de är älskare, fiender, mödrar, döttrar, hallickar, bekanta, levande, döda. De repeterar hopplöshetens mönster och prövar dess varianter i en originell, humoristisk och ursinnig roman.João Paulo Cuenca, född 1978 i Rio de Janeiro, Brasilien, är författare, filmskapare och skribent i Brasiliens största dagstidning Folha de São Paulo. Kroppsligheten är hans debut och gavs ut 2002, sedan dess harhan givit ut ytterligare tre romaner. Tidskriften Granta har utsett honom till en av de 20 bästa brasilianska författarna under 40 år.Boken är översatt från portugisiska av Wera von Essen.

Sammanlagt har detta ord hittats 10 gånger av Stora Ordboken.. Det vanligaste ordet förekommer 4899703 gånger oftare i svenska språket. Rio de Janeiro, Copacabana.

- Människans kroppslighet handlar inte bara om kroppen som ett biologiskt objekt, utan mycket mer om kroppsligheten som ett fält av möjligheter och relationer insatta i rum och tid. Popularitet. Det finns 708457 ord som förekommer oftare i svenska språket av totalt 1025756 ord.

RELATERADE BÖKOR