Tredje principen

Tredje principen - Anna Jakobsson Lund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Jakobsson Lund
DIMENSIONERA
11,80 MB
FILNAMN
Tredje principen.pdf
ISBN
5641381083117

BESKRIVNING

När Systemet krossar allt du tror på - väljer du att gömma dig eller att slåss?Ava är rebell. Hon kan styra andra människors tankar, en användbar förmåga i en motståndsrörelse som rustar för krig. Levi slutade tro på kampen när den tog hans föräldrar. Nu försöker han bara överleva. Hålla sig undan och kontrollera vansinnet som känns som om det ska dränka honom. En natt blir Levis syster gripen. För att rädda henne tvingas han bryta ett gammalt löfte, söka upp folk han inte vill ha med att göra. Ava får order om att hjälpa honom och de ger sig av tillsammans. Hon säger att han måste lita på rebellerna. Men kan de verkligen det?Tredje principen är första delen i en trilogi om mod, vänskap och uppror.

Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Beräknad leveranstid: 3-7 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

Vi använder ... I januari kom det ett mail från Anna Jacobsson Lund. Hon skickade med ett smakprov på de tre första kapitlen från sin bok Tredje principen som hon ger ut på eget förlag (Annorlunda förlag) och frågade om jag kunde tänka mig att läsa hela boken och recensera den.

RELATERADE BÖKOR