Hiss 13 : en kriminalroman

Hiss 13 : en kriminalroman - Gösta Emtestam, Lennart Emtestam | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gösta Emtestam, Lennart Emtestam
DIMENSIONERA
4,33 MB
FILNAMN
Hiss 13 : en kriminalroman.pdf
ISBN
5617085821598

BESKRIVNING

Kommissarie Hjalmar Lund känner ett tryck i bröstet och faller ihop när han blir skjuten under utredningen av mordet på en läkare, som hittas styckad i en hiss på Södersjukhuset i Stockholm. Inspektör Laleh Forss jobbar undercover på labbet, men hon försvinner spårlöst. Historien knyts ihop med skildringar av mordutredarnas privatliv, ofta med komiska inslag. ”En bra intrig med en komplex deckargåta som hela tiden överraskar. Ett ledigt språk, tillgängligt och med starkt framåtdriv som tar läsaren in i handlingen och skapar lust att läsa vidare”, skriver Författarcentrum.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Hiss 13 : en kriminalroman.

Siffrorna i denna artikel visar bara de fall som bekräftats, både när det gäller avlidna, smittade och tillfrisknade. Säsong 2. Livet i Bokstavslandet är en pedagogisk tv-serie för barn i årskurs 2.

RELATERADE BÖKOR