En sista vinter

En sista vinter - Håkan Norebäck | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Håkan Norebäck
DIMENSIONERA
10,55 MB
FILNAMN
En sista vinter.pdf
ISBN
9137018685622

BESKRIVNING

”En sista vinter” är en stark debutroman om skuld och försoning. Om en pojke som dog, och om att vända hem till något som kanske inte längre finns. Det är blyertsgrå december och Jonny är på väg till den döende hemorten för första gången på länge. Hans pappa är sjuk och mamman vill att hela familjen ska samlas och fira jul. Nu ska allt bli bra. Men när pappan plötsligt dör och familjeåkeriet måste räddas, dras Jonny in i sin brors smutsiga affärer. Minnesbilderna blir allt starkare, av den tragedi han anklagades för, av det han utsattes för som barn. Han flyr in i sitt gamla missbruk och en morgon vaknar han blodig och förvirrad. Vad kan han ha gjort sig skyldig till? Och vem är egentligen Nino, den tystlåtne pojken som försöker närma sig honom?

Välkommen att skicka oss vinterbilder eller andra läsarbilder till [email protected] Mer information om En sista vinter; Relaterad information; Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Emmaboda för att reservera denna titel. Logga in för att göra din reservation.

En uppväxt som var allt annat än trygg och harmonisk, och ett vuxenliv som präglats av missbruk, kriminalitet och psykisk ohälsa. Jag kan se varifrån han kommer, och förstå vem han är. Håkan Norebäck - En sista vinter Betyg: 5 av 5 .

RELATERADE BÖKOR