Tre dagar med Billy (samlingsvolym)

Tre dagar med Billy (samlingsvolym) - Birgitta Stenberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Birgitta Stenberg
DIMENSIONERA
9,23 MB
FILNAMN
Tre dagar med Billy (samlingsvolym).pdf
ISBN
2558575620979

BESKRIVNING

I den första boken om Billy hittar han en visselpipa. Det blev startsignalen för de kommande 16 böckerna om killen med den prickiga baskern. I den här samlingsvolymen får vi även följa Billy under två händelserika dagar i skolan och på sommarön, där han får höra talas om MONSTRET. De tre titlarna som ingår i volymen, och som även ges ut i Ekorrserien är: "Billy och visselpipan", "Billy i skolan" och "Billy och monstret".Tips! Läs också den senaste bilderboken om Billy: "Billy på sjukhus".

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. I den första boken om Billy hittar han en visselpipa. Det blev startsignalen för de kommande 16 böckerna om killen med den prickiga baskern.

De tre titlarna som ingår i volymen, och som även ges ut i Ekorrserien är: "Billy och visselpipan", "Billy i skolan" och "Billy och monstret". Tre dagar med Billy (samlingsvolym) av Birgitta Stenberg. Inbunden, Svenska, 2012-02-01 3-6 år (1 röst) 79.

RELATERADE BÖKOR