Om jag inte får tala med någon nu - 27 poeter från Rumänien

Om jag inte får tala med någon nu - 27 poeter från Rumänien Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
10,81 MB
FILNAMN
Om jag inte får tala med någon nu - 27 poeter från Rumänien.pdf
ISBN
6952253212579

BESKRIVNING

27 samtida poeter från Rumänien, flera av dem, som Ana Blandiana, Mircea Crtrescu, Nina Cassian, Ioan Es. Pop och Gabriela Melinescu, kända namn även i Sverige. Det gäller mest nyöversatta och aldrig tidigare publicerade dikter, några i tolkning av svenska kollegor/poeter som Ida Börjel, Anna Hallberg, Leif Holmstrand, Malte Persson och Sofia Stenström. Med ett förord av Henrik Nilsson om den rumänska poesins belägenhet och om Bukarests övergivna, men allestädes närvarande allmänna telefoner. Författarporträtt av Cato Lein.

27 samtida poeter från Rumänien, flera av dem, som Ana Blandiana, Mircea Crtrescu, Nina Cassian, Ioan Es. Pop och Gabriela Melinescu, kända namn även i Sverige.

Så jag såg ett behov av en skräddarsydd språkkurs, speciellt för dem. De fick börja med att lära sig läsa och skriva på sitt eget språk och därefter kunde jag lära dem att tala lite svenska. Fast om jag fick önska skulle vi tala om något helt annat.

RELATERADE BÖKOR