Jag kommer vara här i solsken och i skugga

Jag kommer vara här i solsken och i skugga - Christian Kracht | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christian Kracht
DIMENSIONERA
5,85 MB
FILNAMN
Jag kommer vara här i solsken och i skugga.pdf
ISBN
5317619779020

BESKRIVNING

En partikommissarie från Nya Bern får i uppdrag att arrestera herr Brazhinsky. Det långa utnötningskriget mot fasciststaterna Tyskland och England har pågått i snart ett århundrade; i den schweiziska sovjetrepubliken har ingen längre några minnen av freden. Sökandet för kommissarien till en gigantisk alpfästning djupt inne i berget.Christian Krachts uppmärksammade bok är på samma gång politisk thriller, framtidsdystopi och historisk roman, och bjuder in till en fascinerande värld som har avlägsna likheter med vår egen.» historien om den svarte partikommissarien från Nya Bern, född och uppvuxen i närheten av Moçambique där han som ung rekryt fick lära sig "sjunga revolutionära schweiziska sånger [] och bära mörka snöglasögon", och som av Revolutionskommittén i schweiziska Salzburg (!) fått i uppdrag att gripa den mystiske och gäckande överste Brazhinsky, liknar ingenting annat i den europeiska samtidslitteraturen.«Martin Lagerholm, Kristianstadsbladet» en modern Borges.« Steve Sem-Sandberg, DN»Kracht bedriver kontrafaktisk historieskrivning. Hansstorslagna rysarroman är en svartromantisk historia om slutet på all moral, all civilisation. Och man ger sig hän åt denna mardröm. Man kan inte annat.«Berliner Morgenpost»Den spekulativa historieromanen som genre lever upp på nytt med Krachts nya bok.« Die Welt

av Christian Kracht Anna Bengtsson (E-media, E-bok, EPUB) 2012, Svenska, För vuxna »… en modern Borges.« Steve Sem-Sandberg, Dagens Nyheter En partikommissarie från Nya Bern får i uppdrag att arrestera herr Brazhinsky. Pris: 159 kr. inbunden, 2011.

Mötesfriheten inskränks. De totalitära staterna fortsätter frodas i skräckens skugga, trots att solen skiner", skriver Crister Enander.

RELATERADE BÖKOR