Infiltratören

Infiltratören - Lotta Luxenburg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lotta Luxenburg
DIMENSIONERA
3,99 MB
FILNAMN
Infiltratören.pdf
ISBN
1679083757235

BESKRIVNING

En husbil kör över kajkanten vid Stockholms stadshus. När den bärgas gör räddningstjänsten ett makabert fynd - tolv kvinnolik. Kriminalinspektörerna Isabella Knyckare och Nikolaj Malmsten hinner knappt börja nysta i mordfallet innan ett upplopp utan förvarning lamslår Stockholm. Finns det en koppling mellan de våldsamma händelserna? Medan säkerhetspolisen misstänker en utländsk terrorcell infiltrerar Isabella en kriminell gruppering för att komma kvinnomördaren på spåren.  Infiltratören är den första fristående delen i en ny serie om Nikolaj Malmsten och Isabella Knyckare och de övriga utredarna i teamet Stockholmsgruppen, en del av polisens nationella operativa avdelning, NOA.   LOTTA LUXENBURG kommer ursprungligen från Sundsvall men bor i dag i Stockholm. Hennes två första böcker, Försvunnen och Spårlöst, lockade stora skaror med ljudbokslyssnare. Den senare boken, Spårlöst, blev också nominerad till Storytel Awards, tidigare Stora Ljudbokspriset.   Sagt om Lotta Luxenburgs tidigare böcker: En riktigt intressant författardebut. Lena Jeppsson, Dast Magazine Författaren har skrivit en bok om det omöjliga och allra mest hemska. Nisse Scherman, Svenska Deckarakademin

I Johan Falk-filmerna spelar Joel Kinnaman rollen som infiltratören Frank Wagner. Förebilden är Peter Rätz, som under nio år arbetade som infiltratör för den svenska polisen. Infiltratören handlar främst om Max Åström, en informatör (tjallare, golare) som Olle Liljegren var hanterare för.

Till Aftonbladet säger justitieminister Beatrice Ask att hon inte kände till att Säpo fått information av en infiltratör i Västerpartiet.; Magnus värvades som artonåring som informatör och infiltratör åt polisen.; Efter att i åratal ha använts som hemlig infiltratör åt Säpo med ... Infiltratören är den första fristående delen i en ny serie om Nikolaj Malmsten och Isabella Knyckare och de övriga utredarna i teamet Stockholmsgruppen, en del av polisens nationella operativa avdelning, NOA. LOTTA LUXENBURG kommer ursprungligen från Sundsvall men bor i dag i Stockholm. Pressröster om Infiltratören "Resan ner i den undre världen med mc-ligor och kokainträsk är lika skrämmande som spännande."Expressen"En spännande historia, som beskriver dolda sidor av samhället på ett effektivt och trovärdigt sätt."Norrtelje Tidning Infiltratören är den första fristående delen i en ny serie om Nikolaj Malmsten och Isabella Knyckare och de övriga utredarna i teamet Stockholmsgruppen, en del av polisens nationella operativa avdelning, NOA.

RELATERADE BÖKOR