Vindskyffet : ett poem

Vindskyffet : ett poem - Danilo Kis | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Danilo Kis
DIMENSIONERA
8,88 MB
FILNAMN
Vindskyffet : ett poem.pdf
ISBN
5389639053434

BESKRIVNING

För första gången på svenska utkommer nu Danilo Kis debutroman Vindskyffet. Vindskyffet är såväl en poetisk kärleksroman som en berättelse om en författares kreativa process och jakt på autencitet, att kunna balansera liv och text. En liten satirisk och medryckande bohemisk bildningsroman som tar ut riktningen för Kis storslagna författarskap med ett vindlande och medryckande språk fyllt av referenser till litteraturhistorien och sitt eget berättande.Danilo Kis föddes 1935 i Subotica i dåvarande Kungariket Jugoslavien och avled 1989 i Paris. Kis var verksam som författare, översättare, regissör och var till stor del av sitt liv verksam i Frankrike. Som jude med serbisk och ungersk härkomst återfinns ofta ett språkligt sökande i hans litteratur och en frångång från kronologin, inspirerad inte minst av Borges och Bruno Schulz.

29:-Köp Lutan och ärren Målar- och pysselböcker. Poesi & diktsamlingar.

or if ... (ersätts av plugin) » Read more about: Placeholder: Förlagsinfo » RECENSION. Vindskyffet Danilo Kiš (Övers: Elisabeth Knutsson, Boris Micanovic) Rámus förlag Redan hans ursprung gör honom spännande.

RELATERADE BÖKOR