Mannen i rummet

Mannen i rummet - Dimitris Alevras | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dimitris Alevras
DIMENSIONERA
10,11 MB
FILNAMN
Mannen i rummet.pdf
ISBN
8537751737574

BESKRIVNING

En universitetsstudent tillbringar det mesta av sin tid i ett litet rum med markant mögellukt. Ett sökande och en obestämbar längtan driver honom, och samtidigt lockas han av udda personer som liksom han själv tacklas med de stora frågorna.En natt vaknar han upp till bilderna från en tv-dokumentär om den första atombomben och dess upphovsman Robert Oppenheimer. Ett ögonblick tycker han sig se någonting fantastiskt, hela världens framtid inkapslad i en kula av metall. Därefter påbörjas vad som ska komma att bli ett näst intill maniskt försök att skriva en bok för att lösa gåtan Oppenheimer.Senare träffar han fotografen Pavel, som arbetar med att slutföra en serie bilder av döda människor - vissa arrangerade, vissa verkliga. Pavels önskan är att det sista fotografiet ska vara det av hans egen döda kropp hängande från taket. Men han behöver hjälp av någon som kan ta bilden.Dimitris Alevras andra roman Mannen i rummet är en både lågmäld och omvälvande berättelse om människan och döden.Parallellt med romanen Mannen i rummet ges huvudpersonens Anteckningar om Robert Oppenheimer ut som beställningstryck och e-bok.

Kustantaja. Norstedts. Mannen i rummet book.

Köp Mannen i rummet av Dimitris Alevras på Bokus.com. Mannen i rummet En universitetsstudent tillbringar det mesta av sin tid i ett litet rum med markant mögellukt. Ett sökande och en obestämbar längtan driver honom, och samtidigt lockas han av udda personer som liksom han själv tacklas med de stora frågorna. Pris: 136 kr.

RELATERADE BÖKOR