Presentask med fyra Nobelnoveller I

Presentask med fyra Nobelnoveller I - Doris Lessing, Alice Munro, Orhan Pamuk, Luigi Pirandello | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Doris Lessing, Alice Munro, Orhan Pamuk, Luigi Pirandello
DIMENSIONERA
4,89 MB
FILNAMN
Presentask med fyra Nobelnoveller I.pdf
ISBN
5707341780351

BESKRIVNING

Relationer till andra människor påverkar våra liv vare sig vi vill det eller inte. De kan få oss att längta både hem och bort. I den här asken samlas fyra författare som alla har det gemensamt att de tilldelats Nobelpriset i litteratur. Och deras starka berättelser berör på olika sätt just relationer - den till en försvunnen far, den till sin mans ungdomskärlek eller jo, faktiskt: den till en ny, magnifik kruka.Asken innehåller fyra böcker: Alice Munro - DollyOrhan Pamuk -  Att titta ut genom fönstret Luigi Pirandello - Krukan Doris Lessing - Till rum nitton"En litterär pralinask"Svenska DagbladetNovellix ger ut stora läsupplevelser i litet format! En novell per bok, och alltid med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar.  

Oavsett om det handlar om barnhemsbarn på 1960-talet eller en amerikansk bondhustru på 1930-talet, en NOVELLIX PRESENTASK - FYRA NOBELNOVELLER II Omslag: Lisa Benk. Oavsett om det handlar om barnhemsbarn på 1960-talet eller en amerikansk bondhustru på 1930-talet, en hemvändande japansk man eller en medborgare i en av kalla krigets kommunistdiktaturer, så finns det en historia att berätta. Presentask med fyra Nobelnoveller.

ISBN 9789175892870 I den här asken samsas berättelser av fyra ständigt aktuella författare: Gun-Britt Sundström, Martina Montelius, Elsa Billgren och Karolina Ramqvist. Du som redan älskar dem, eller du som alltid varit nyfiken på deras författarskap, hittar här fyra helt olika noveller: från moderskärlek till sadomasochism, från inre världar till italiensk västkust.

RELATERADE BÖKOR