Flickan utan hud

Flickan utan hud - Mads Peder Nordbo | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mads Peder Nordbo
DIMENSIONERA
5,20 MB
FILNAMN
Flickan utan hud.pdf
ISBN
7169059641888

BESKRIVNING

Den danska journalisten Matthew Cave flyttar till Grönland där han ska rapportera om en mumie man har upptäckt i isen. Men på fyndplatsen är mumien borta och en vakt brutalt mördad. Mordet är utfört på samma sätt som fyra mord som skedde på 1970-talet, mord som aldrig uppklarades. Matthew får oväntad hjälp av en ung inuit, hennes kropp är fylld av tatueringar, tatueringar som döljer mycket värre märken på hennes hud."Flickan utan hud" är en gastkramande spänningsroman som utspelar sig på Grönland, ett kargt och vidunderligt vackert land, men med ett samhälle som präglas av motsättningar mellan ursprungsbefolkning och den danska staten, av våld och brottslighet.

Språk Svenska. Flickan utan hud utspelar sig i trakterna kring den grönländska staden Nuuk. Ett lik återfinns mitt ute på isen och pressen med journalisten Matthew Cave i spetsen förbereder sig för att sprida den sensationella nyheten att man tror sig ha funnit en nordisk viking som i århundraden legat begravd i ismassorna. Flickan utan hud av Mads Peder Nordbo Kalle Hedström Gustafsson ( Bok ) 2019, Svenska, För vuxna Ämne: Romaner, Deckare, Mord, Ursprungsbefolkningar, Flickan utan hud Mads Peder Nordbo | Låna & Läs.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Flickan utan hud av Mads Peder Nordbo på Bokus.com. "Flickan utan hud" är en gastkramande spänningsroman som utspelar sig på Grönland, ett kargt och vidunderligt vackert land, men med ett samhälle som präglas av motsättningar mellan ursprungsbefolkning och den danska staten, av våld och brottslighet.

RELATERADE BÖKOR