Göteborgs schamaner

Göteborgs schamaner - Johan Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Nilsson
DIMENSIONERA
3,60 MB
FILNAMN
Göteborgs schamaner.pdf
ISBN
9854011887206

BESKRIVNING

Det är hösten 1989 och i en lägenhet i Vasastan i Göteborg försöker en grupp schamaner hela en ung man som är svårt sjuk. I rummet bredvid ligger Felix mellan lakanen hos helt fel kvinna. Vid midnatt blir han vittne till hur mannen reser sig upp och går, som genom ett mirakel.Några veckor senare är mannen ändå död. Schamankollektivet upplöses hastigt och folk försvinner åt olika håll. 25 år senare står Felix nyskild utanför en advokatbyrå nära Järntorget, och funderar på vad som hände med vännerna, och om han själv bär någon skuld till dödsfallet.Johan Nilsson är känd som översättare, krönikör i GP och författare, och debuterade 2002 med Koka makaroner: om att bli pappa. 2009 gav han ut romanen Två sjöar

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar. Fri frakt vid köp över 149:- för medlemmar.

Låna böckerna När inget annat återstår Göteborgarna är goa och, åtminstone enligt dem själva, hysteriskt roliga. Därför har vi på Nyheter24 valt att lista 16 göteborgsskämt som vi skrattar åt trots att de egentligen är ... Göteborgs schamaner (Inbunden) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Göteborgs schamaner läser jag först och främst för att det är en göteborgsskildring som utspelar sig i en tid som också är min.

RELATERADE BÖKOR