Vad har du bakom ryggen?

Vad har du bakom ryggen? - Lena Sjöberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Sjöberg
DIMENSIONERA
10,24 MB
FILNAMN
Vad har du bakom ryggen?.pdf
ISBN
9317668754307

BESKRIVNING

Lena Sjöbergs nya bok Vad har du bakom ryggen? är en rolig gissningslek. Vad gömmer de olika karaktärerna bakom ryggen? Roboten har en nalle, piraten har en papegoja, men vad har polisen, superhjälten och bläckfisken? Det är inte alltid som man tror ... Titta och gissa tillsammans! Vad har du bakom ryggen? är en interaktiv småbarnsbok där du ska gissa vad de olika karaktärerna gömmer bakom sina ryggar. Boken utkom i original 2012 och i nyutgåva 2017.

Köp boken Vad har du bakom ryggen? av Lena Sjöberg (ISBN 9789129680225) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

I de resterande rutorna sitter det främst tarmar. Du har en besvärlig kollega ... Om du som medarbetare till den lite knepiga personen låter dig styras helt av vad du känner är risken stor att det blir en elakartad konflikt av situationen.

RELATERADE BÖKOR