Slutet på världen som vi känner den

Slutet på världen som vi känner den - Erlend Loe | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erlend Loe
DIMENSIONERA
5,50 MB
FILNAMN
Slutet på världen som vi känner den.pdf
ISBN
1506599665356

BESKRIVNING

Doppler är tillbaka! Med sin kännetecknande torra och absurda humor fortsätter kultförklarade Erlend Loe sin berättelse om Doppler (som vi tidigare mött i Doppler och Volvo Lastvagnar).Efter år i de djupa skogarna inser Doppler att han har en familj. Han lämnar älgen Bongo hos en kennel för hjortdjur och vandrar in mot Oslo. Väl framme ser familjens hus annorlunda ut. På brevlådan är hans namn överstruket och ersatt av ett annat: Egil Hegel.Doppler tror att botten är nådd men i själva verket har eländet bara börjat.Slutet på världen som vi känner den bjuder på samhällskritik med stort underhållningsvärde."Erlend Loe visar sig i toppform med nya romanen om Doppler och hans trofasta följeslagare, älgen Bongo." Verdens GangErlend Loe är norsk författare och översättare som skriver såväl romaner och barnböcker som manus för film och TV. Han debuterade 1993 med Blåst och fick sitt stora genombrott med Naiv.Super.I Norge är han aktuell med dramaserien Kampen for tilværelsen, som även är köpt av Sveriges Television.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Slutet på världen så som vi känner den : klimatet, framtiden och demokratins möjligheter av Harald Welzer, Claus Leggewie på Bokus.com. Slutet på världen som vi känner den bjuder på samhällskritik med stort underhållningsvärde.

Erlend Loe är norsk författare och översättare som skriver såväl romaner och barnböcker som manus för film och TV. Debatt Ju snabbare vi besegrar viruset desto snabbare kan vårt samhälle starta upp igen. Det skriver Ronny Löfquist (S), kommunstyrelsens ordförande i Hylte.

RELATERADE BÖKOR