Nattsvärmare

Nattsvärmare - Mohsin Hamid | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mohsin Hamid
DIMENSIONERA
11,33 MB
FILNAMN
Nattsvärmare.pdf
ISBN
8004751633571

BESKRIVNING

Av författaren till Den ovillige fundamentalisten och Så blir du snuskigt rik i det snabbväxande Asien.Lahore, Pakistan. Daru Shezad lever ett hektiskt liv i stadens gräddfil med droger och ständiga fester. Men så mister han jobbet som bankman och till skillnad från sina bekanta har han inga familjepengar att falla tillbaka på. När barndomsvännen Ozi återvänder från New York vill Daru vara glad för hans skull. Ozi har allt: en vacker fru och son, en eftertraktad utländsk utbildning och en korrupt far som finansierar hans utsvävande livsstil. Avundsjukan gror och Darus liv börjar långsamt krackelera. Han spetsar jointarna med heroin, utvecklar allt starkare känslor för Ozis hustru och börjar umgås med en kriminellt lagd riksha-förare. Något går allvarligt fel och plötsligt står Daru anklagad för mord.Mohsin Hamids debutroman Nattsvärmare är en mörk, fascinerande och mycket underhållande skildring av ett Pakistan i gränslandet mellan dekadens och fundamentalism, mellan överflöd och stor fattigdom.Sagt om Nattsvärmare:"Stilsäkert och fascinerande" - Expressen"Något av det starkaste jag läst" - Sydsvenskan"Obehagligt oemotståndligt" - Svenska Dagbladet"Kvickt, svart och giftigt - en grym och aktuell skildring av det nya Pakistan"Norrköpings tidningar

Beräknad leveranstid: 3-5 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg. Totalbetyg ... Mohsin Hamid, född 23 juli 1971 i Lahore, Pakistan, där han numera även bor, är en brittisk-pakistansk författare..

Daru Shezad lever ett hektiskt liv i stadens gräddfil med droger och ständiga fester. Mohsin Hamids debutroman Nattsvärmare är en mörk, fascinerande och mycket underhållande skildring av ett Pakistan i gränslandet mellan dekadens och fundamentalism, mellan överflöd och stor fattigdom. Nattsvärmare av Hamid, Mohsin: I Lahore i Pakistan finns två grupper av människor; de som har luftkonditionering och de som får svettas. Darashikoh Daru Shezad tillhör länge den första gruppen och han lever ett hektiskt liv i stadens gräddfil med droger och ständiga fester.

RELATERADE BÖKOR