Fotografiet

Fotografiet - Carina Bergfeldt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carina Bergfeldt
DIMENSIONERA
8,20 MB
FILNAMN
Fotografiet.pdf
ISBN
6329887223191

BESKRIVNING

Inslingrad i näckrosornas stjälkar ligger en styckad kropp.Ett styckmord får invånarna i Skövde att hålla andan. Inte minst drabbad känner sig reportern Julia Almliden som har personliga skäl att oroas av upptäckten. Polisassistenten Anna Eiler får i uppdrag att utreda fallet, och en efter en kommer gruvliga hemligheter ur det förflutna upp till ytan. Men vad är det som gör att alla vittnen vill skydda den man som skadat så många?Författaren och journalisten Carina Bergfeldt är tillbaka med en ny psykologisk kriminalroman. I denna ödesmättade thriller skildrar hon plågsamt dokumentärt ett arv av våld och de outplånliga spår som övergrepp lämnar efter sig.Fotografiet är den fristående uppföljaren till succédebuten Fadersmord.

Ett fotografi (även kallat foto eller kort) är också själva benämningen på den tvådimensionella avbildningen av verkligheten som skapas genom att ljus fångas på ett ljuskänsligt medium (fotografisk film eller via en bildsensor) genom eller i en kamera, antingen mekaniskt, kemiskt eller elektroniskt. Pris: 49 kr. häftad, 2016.

Medan utredningen kryper under skinnet på Julia nystas smärtsamma hemligheter ur det förflutna upp. Det äldsta idag bevarade fotografiet (Utsikt från fönstret i Le Gras) producerades 1826 eller 1827 av Joseph Nicéphore Niépce.Bilden krävde en exponeringstid på åtta timmar, vilket medförde att byggnaderna på den otydliga bilden blev belysta från två håll. Pris: 49 kr. Häftad, 2016.

RELATERADE BÖKOR