Tudor & Konta. Rymdfjärilen

Tudor & Konta. Rymdfjärilen - Annika Widholm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Widholm
DIMENSIONERA
9,18 MB
FILNAMN
Tudor & Konta. Rymdfjärilen.pdf
ISBN
5487853234843

BESKRIVNING

Tudor har det inte lätt i skolan. Först är det Maja och Greta som följer efter honom och retas. Och fröken som inte gillar Tudors fjäril när de har pysselstund. På skolgården smyger en läskig figur omkring. Vem är det? Skönt att vara bästis med Konta som inte är rädd för någonting Läs också: Tudor & Konta: Monsterdansen. "En charmig berättelse om vänskap." Teresa Vihtma, BTJ-häfte 12117512, om Tudor & Konta: Monsterdansen.

Först är det Maja och Greta som följer efter honom och retas. Och fröken som inte gillar Tudors fjäril när de har pysselstund.

| Adlibris Tudor & Konta. Rymdfjärilen (Ljudbok CD) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Tudor & Konta : rymdfjärilen Författar-presentation: Annika Widholm: Inbunden.

RELATERADE BÖKOR