Tom Gates bästa ursäkter (och andra bra grejer)

Tom Gates bästa ursäkter (och andra bra grejer) - Liz Pichon | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Liz Pichon
DIMENSIONERA
6,27 MB
FILNAMN
Tom Gates bästa ursäkter (och andra bra grejer).pdf
ISBN
7100835889264

BESKRIVNING

Tom Gates är tillbaka i en ny lättläst och rikligt illustrerad bok, full med galna upptåg och plågsamma pinsamheter.Boken blev bara bättre ju mer man läste! Den liknar på många sätt den populära bokserien Dagbok för alla mina fans, men den är mycket bättre. /Sebastian 11 år, KamratpostenDet bästa Tom vet är fortfarande att rita, äta kolarån och reta sin storasyster Delia. Och så gillar han bästisen Derek och att öva med sitt band, The DOGZOMBIES. På det hela taget är Tom ganska nöjd med sin tillvaro. Om det inte vore för de där läxorna som alltid glöms bort (vilket gör hans magister Fullerman en smula utmattad) och att rektorn har fått för sig att Tom och Derek ska vara med i skolorkestern (och spela på instrument av återvunna gummisnoddar). Så för att komma ur dessa, och andra knipor, behöver han en stor portion fantasi och en uppsättning av sina allra bästa ursäkter.Liz Pichon är en engelsk författare och illustratör. Hon har skrivit åtta böcker om Tom Gates, och vunnit en rad priser för sin bokserie. Bland andra Roald Dahl Funny Prize, Waterstone's Children's Book Prize och Blue Peter Book Award.Böckerna om Tom Gates är sålda i över en miljon ex i England.

Enkel sökning; Utökad sökning; Aktuellt. Nyheter Personnamn: Pichon, Liz ; Uniform titel : Tom Gates excellent excuses (and other good stuff).

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Så för att komma ur dessa, och andra knipor, behöver han en stor portion fantasi och en uppsättning av sina allra bästa ursäkter.

RELATERADE BÖKOR