Yxskeppet

Yxskeppet - Jens Henrik Jensen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jens Henrik Jensen
DIMENSIONERA
10,9 MB
FILNAMN
Yxskeppet.pdf
ISBN
3169277544012

BESKRIVNING

Nina Portland är kriminalassistent vid Esbjergspolisen och ensamstående med en tioårig son. Under en poliskurs i Estland väcks hennes intresse för en rysk sjöman som var huvudpersonen i ett mystiskt fall från hennes första år vid polisen. Sjömannen anklagades för att ha mördat besättningen ombord på ett skepp som hittades drivande på Nordsjön, men han friades i brist på bevis.    Men Nina Portland har svårt för att släppa det gamla fallet och bestämmer sig för att själv lösa det. Det för henne till en början ut i det estniska vinterlandskapet och därefter till London och Skottland, innan hon hamnar hemma i Esbjerg igen och i sitt eget förflutna, där lögner och hemligheter hon inte hade en aning om plötsligt stiger upp till ytan.   Ninas privata utredning har dock fått varningsklockorna att ringa både hos brittiska säkerhetspoliser och islamistiska fundamentalister, och när hon väl inser hur farlig hennes uppgörelse med det förflutna är har det blivit för sent att dra sig ur ...

Publiceringsår: 2019. Låna titeln! Nina Portland, 39 år, bor i Esbjerg med sin 10-årige son och arbetar som kriminalassistent vid Esbjergspolisen. Visa mer Så lyssnar du på Yxskeppet som ljudbok gratis! De flesta ljudboksstreamingtjänster har Yxskeppet i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar). Yxskeppet 44kr Gå till butik Nina Portland är kriminalassistent vid Esbjergspolisen och ensamstående med en tioårig son.

Sjömannen anklagades för att ha mördat besättningen ombord på ett skepp som hittades omkringdrivande på Nordsjön, men han friades i brist på ... Sökruta för att söka efter böcker, e-medier och annat som biblioteket erbjuder. Sök Mer information om Yxskeppet; Relaterad information; Du behöver vara inloggad på Minabibliotek för att kunna reservera denna titel.

RELATERADE BÖKOR