Yxskeppet

Yxskeppet - Jens Henrik Jensen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jens Henrik Jensen
DIMENSIONERA
11,13 MB
FILNAMN
Yxskeppet.pdf
ISBN
7983820359564

BESKRIVNING

Nina Portland är kriminalassistent vid Esbjergspolisen och ensamstående med en tioårig son. Under en poliskurs i Estland väcks hennes intresse för en rysk sjöman som var huvudpersonen i ett mystiskt fall från hennes första år vid polisen. Sjömannen anklagades för att ha mördat besättningen ombord på ett skepp som hittades drivande på Nordsjön, men han friades i brist på bevis.    Men Nina Portland har svårt för att släppa det gamla fallet och bestämmer sig för att själv lösa det. Det för henne till en början ut i det estniska vinterlandskapet och därefter till London och Skottland, innan hon hamnar hemma i Esbjerg igen och i sitt eget förflutna, där lögner och hemligheter hon inte hade en aning om plötsligt stiger upp till ytan.   Ninas privata utredning har dock fått varningsklockorna att ringa både hos brittiska säkerhetspoliser och islamistiska fundamentalister, och när hon väl inser hur farlig hennes uppgörelse med det förflutna är har det blivit för sent att dra sig ur ...

Under en poliskurs i Estland väcks hennes intresse för en rysk sjöman som var huvudpersonen ... Titel: Yxskeppet Originaltitel: Ø kseskibet Serie: Nina Portland, del 1 Författare: Jens Henrik Jensen Översättning: Leif Jacobsen Format: Inbunden Antal sidor: 493 Förlag: Bokförlaget Polaris Recensionsexemplar "Plötsligt får hon syn på honom igen. _Huvudpersonen i fallet hon inte kunnat släppa. Nina Portland är kriminalassistent vid Esbjergspolisen och ensamstående med en tioårig son.

Ny spännande trilogi av författaren till Oxen-serien. Yxskeppet.

RELATERADE BÖKOR