Professor Astrokatt i rymden

Professor Astrokatt i rymden - Dominic Walliman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dominic Walliman
DIMENSIONERA
3,50 MB
FILNAMN
Professor Astrokatt i rymden.pdf
ISBN
1841141216959

BESKRIVNING

Följ med professor Astrokatt ut i rymden! Här får du lära dig om Big Bang, stjärnor, galaxer, planeterna i vårt solsystem, jorden och månen. Läs om rymdresor, månlandningar och raketer. Eller varför inte kolla in hur rymdmodet sett ut genom historien? Vad har astronauter runt om i världen använt för dräkter? Och hur mycket kan vi veta om vad som egentligen finns där ute, eller vad som kommer hända i framtiden?Professor Astrokatt tar med dig på en hisnande rymdresa i denna roliga och faktaspäckade bok full med fantastiska illustrationer. En bok hela familjen kan läsa och ha glädje av.

Proffesor Astrokatts solsystem är även den skriven av Dominic Walliman och fantastiskt illustrerad av Ben Newman. Köp 'Professor Astrokatt i rymden' nu. Följ med professor Astrokatt ut i rymden! Här får du lära dig om Big Bang, stjärnor, galaxer, planeter, jorden och Professor Astrokatt i rymden av Walliman, Dr.

Illustrationer: Anders Nyberg. Professor Astrokatt i rymden: Amazon.es: Dominic Walliman, Ben Newman, Peter Ekberg: Libros en idiomas extranjeros Följ med Professor Astrokatt på ett raketäventyr och ta reda på hur man färdas i rymden, hur en raket fungerar och hur det gick till när Apollo 11 landade på månen. Lär dig om rymdresornas historia, kända rymdfärjor och om framtida raketer som kanske kommer kunna ta dig till Mars. De populära böckerna om Professor Astrokatt har fått ett småsyskon.

RELATERADE BÖKOR