Vi ses i Disneyland

Vi ses i Disneyland - Erika Scott | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erika Scott
DIMENSIONERA
11,92 MB
FILNAMN
Vi ses i Disneyland.pdf
ISBN
8147288177129

BESKRIVNING

Emma arbetar på produktionsbolaget Gigant Television, som styrs av den pragmatiska vd:n Elsa Wander. Emma är gift och har två barn. Hennes man, Andreas, är frilansjournalist och kämpar för att få uppdrag.Emma har en tid haft värk i underlivet, när hon söker vård visar det sig att hon har drabbats av "bukens tysta tumör", äggstockscancer. Hon chockas av beskedet och förmår sig inte att berätta för familjen, utan får tröst och stöd av sin ex-sambo, Preben. Samtidigt söker Andreas också bekräftelse på annat håll, men tar risker och går över gränser på ett sätt som både fascinerar och skrämmer honom.Erika Scott, journalist på Aftonbladet, debuterar med en helgjuten tidsbild av medelklassens jargong och preferenser. Vad händer med människor när livet ställer ultimatum? Kan ett äktenskap, som fyllts av hemligheter, räddas?Vi ses i Disneyland handlar om döden och livet. Om att älska, svika och vilja kontrollera sig själv och andra. En djärv roman som landar mitt i samtiden.

Prova gratis 2 veckor Vi ses i Disneyland. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Information om våra kakor.

Hennes man, Andreas, är frilansjournalist och kämpar för att få uppdrag.Emma har en tid haft värk i underlivet, när hon söker vård visar det sig att hon har drabbats av bukens tysta tumör, äggstockscancer. Tio böcker på tolv månader. Det var min läsutmaning år 2018.

RELATERADE BÖKOR