Brevet till Auberginerepubliken

Brevet till Auberginerepubliken - Abbas Khider | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Abbas Khider
DIMENSIONERA
12,65 MB
FILNAMN
Brevet till Auberginerepubliken.pdf
ISBN
3001385518336

BESKRIVNING

Året är 1999, och Salim, en ung student, har gått i exil efter att ha suttit häktad för att ha spridit förbjuden litteratur. I Libyen tjänar han nu sitt uppehälle som byggjobbare utan uppehållstillstånd och rättigheter. Han saknar både nära och kära; sedan flykten från hemlandet har han varken haft kontakt med sin familj eller flickvän Samia – för att inte riskera deras liv. En dag får Salim höra om ett hemligt kontaktnät som sträcker sig över hela den arabiska världen och gör det möjligt att skicka brev utan säkerhetspolisens vetskap, och bestämmer sig att ta kontakt med Samia igen.Abbas Khider har till dags dato skrivit fyra romaner. Han har fått mycket uppmärksamhet i Tyskland. 1995 flydde Abbas från Irak efter två år i Saddams fängelsehålor. Efter år på flykt i den arabiska världen kom han till Tyskland, fick asyl, studerade och hittade ett nytt hem i ett främmande språk.

I BTJ:s anmälan skriver Cecilia Persson bland annat: »Det första som slår mig är den eleganta textkompositionen. Brevet till auberginerepubliken av Abbas Khider inbunden, 2017, Svenska, ISBN 9789186905491. Året är 1999, och Salim, en ung student, har gått i exil efter att ha suttit häktad för att ha spridit förbjuden litteratur.

Finland Bok Filmaffisch Bio. En svensk kändis.

RELATERADE BÖKOR