Bestiarium

Bestiarium - Mare Kandre | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mare Kandre
DIMENSIONERA
6,87 MB
FILNAMN
Bestiarium.pdf
ISBN
8379123710690

BESKRIVNING

Bestiarium är en säregen, suggestiv roman, en allegorisk saga från 1800-talets England med inslag av gotisk skräckromantik. Doré van Patten lever ett tröstlöst liv i oförlöst sorg över sin slagrörda moders tillstånd av levande död. Moderns död utlöser en kris och Doré beger sig bort med det outtalade syftet att ånyo frambringa barndomens goda omslutande modersnärvaro. Han återfinner moderns kärleksfulla blick hos ett sjöodjur och temporärt upprättas den brustna triaden mor-far-son. Kandres berättelse är på ytan rak och enkel, men den rymmer bråddjup av visdom och gåtfulla insikter. Den är en mörk, mångtydig, ödesmättad saga om livets inneboende ambivalens och människans svåra uppgift att finna sin identitet i spänningsfältet mellan gott och ont, kärlek och hat, frihet och bundenhet."Jag vill hellre våga skriva fantastiska, originella romaner än duktiga böcker, som jag får beröm för." Mare Kandre om sin roman Bestiarium

| Adlibris Bestiarium. Ett Bestiarium är egentligen ett medeltida verk som samlat världens olika "bestar".

Miljön och de märkliga händelser som här utspelas kan få en att tänka på såväl Sherlock Holmes som gotiska skräckromaner och spökhistorier med arketypiska inslag.I ett dystert och mörkt London lever den faderlöse Doré ett torftigt och ... Bestiarium Mare Kandre Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.

RELATERADE BÖKOR