Tomma fotsteg

Tomma fotsteg - John Persson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Persson
DIMENSIONERA
10,78 MB
FILNAMN
Tomma fotsteg.pdf
ISBN
4344310745710

BESKRIVNING

Efter mig, i mina fotsteg, kan man ingenting läsa. Ingenting som påminner om att det just gått en man där, bakom mig, som skulle varit jag. Men ändå, kanske löven ändrat formation, och bevisligen ...? Nej. Jag kan ju inte uppfatta förändringen om jag inte först ser framför mig med pedantisk noggrannhet hur löven ligger innan jag banar mig fram genom dem.Han är mitt i livet och karriären. Han har familj, vänner, intressen, en lägenhet i innerstaden. Så tar han bilen efter att ha druckit öl och krockar. Den lilla flickan som är med i bilen ligger livlös med dörren och taket tätt mot sin kropp. Den här mannen väljer att isolera sig i en stuga i skogen, prövar att bygga upp ett nytt liv avskärmat från människor och samhälle. Han tvingas börja om från djupaste självförakt. Tiden i ensamhet blir en psykologisk vandring genom skuldkänslor, minnen, värderingar och föreställningar. Ibland misstänker han att han blivit galen, men dåraktigheten leder till nya insikter. Det finns bara en väg genom detta trauma, och den är inte smärtfri. Flik författarporträtt:John Persson bor i Stockholms norra skärgård med familj. Han är född 1974 och har en fil.kand i statsvetenskap. Efter några år i restaurangbranschen och teatervärlden inriktade han sig på bokomslagsformgivning. Men parallellt har han målmedvetet satsat på författandet, och nu är det dags för romandebuten Tomma fotsteg.

När returkartongen är full(ca 25 tonerkassetter) fyller ni i formuläret till höger. Efter en stund får ni e-post från Pacsoftonline med en länk, klicka på länken för att skriva ut fraktetiketten via PDF. Lediga tomter till salu, sök bland 5000 tomter! Enkelt för dig som ska köpa eller sälja tomt med alla lediga tomter på ett ställe.

Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos.

RELATERADE BÖKOR