Alkemisten

Alkemisten - Paulo Coelho | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paulo Coelho
DIMENSIONERA
3,53 MB
FILNAMN
Alkemisten.pdf
ISBN
5348339569771

BESKRIVNING

Alkemisten är den magiska historien om Santiago, en andalusisk herdepojke, som följer sin dröm om att finna en av världens dyrbaraste skatter. Från sitt hem i Spanien reser han till marknaderna i Tanger och genom Egyptens öken till ett livsavgörande möte med alkemisten. Historien om de skatter som Santiago finner på sin väg lär oss den viktigaste av alla visdomar: att lyssna till sitt hjärta, att förstå tecknen på livets väg och framför allt att följa sina drömmar. Med mer än 25 miljoner exemplar sålda världen över har Alkemisten redan etablerat sig som en modern klassiker, som översatts till 56 olika språk i 156 olika länder.

Från sitt hem i Spanien reser han till marknaderna i Tanger och genom Egyptens öken till ett livsavgörande möte med alkemisten. Historien om de skatter s... Alkemisten - Gustaf dahlénsgatan 14, 41705 Göteborg - Har fått 4.9 baserat på 113 recensioner "Helt okey kaffe och det går nästan att beställa vad som... Alkemisten fick under jakten på sin dröm lära sig om världssjälen, passion och kärlek.

Finner desto fler kärleksförklaringar och nyfrälsta bekännelser. "Nu är jag en Coelho-troende". Alkemisten utspelar sig i det gamla Europa när det fortfarande fanns skatter att hitta vid pyramiderna och när fåraherdar vandrade på de stora slätterna.

RELATERADE BÖKOR