Faran vid fallna trädet

Faran vid fallna trädet - Elvira Asbhy | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elvira Asbhy
DIMENSIONERA
11,3 MB
FILNAMN
Faran vid fallna trädet.pdf
ISBN
9603701463344

BESKRIVNING

Foffes kompisar Folke och Frans har upptäckt något förskräckligt. En fruktansvärt farlig filur har flyttat in under fallna trädet. De vill genast ta reda på mer om det förfärliga och ger sig av ut i skogen...Faran vid fallna trädet kan användas för att stimulera utvecklingen av f-ljudet. En kort handledning finns i boken. Det finns också ett kortspel som passar att använda tillsammans med boken (beställs separat).Snicksnacksnoken är en serie ljud- och språkstimulerande barnböcker skrivna av Logoped Elvira Ashby och illustrerade av Karin Holmström, grafisk formgivare. Med en utsökt känsla för vad som roar en liten läsare, och med stor kunskap om vilka språkljud som kan behöva tränas lite extra, har Elvira Ashby skapat fantasirika och underhållande berättelser. Tillsammans med Karin Holmströms lika fantasirika och roliga illustrationer är Snicksnacksnoken en bokserie att direkt ta till sitt hjärta.

Bok-presentation: Kortspel, Faran vid fallna trädet Författar-presentation: Hatten Förlag: Övrigt. Finns i lager, 60 kr.

Det finns också ett kortspel som passar att använda tillsammans med boken (beställs separat). Snicksnacksnoken är en serie ljud- samt språkstimulerande barnböcker skrivna av Logoped Elvira Ashby samt illustrerade av Karin Holmström, grafisk formgivare. Mer information om Faran vid fallna trädet; Relaterad information; Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Vänersborg för att reservera denna titel.

RELATERADE BÖKOR