Då dagboken dog

Då dagboken dog - Björn Hellberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Hellberg
DIMENSIONERA
11,87 MB
FILNAMN
Då dagboken dog.pdf
ISBN
5275685840686

BESKRIVNING

Han uppfattade den skarpa knallen samtidigt som han träffades i ryggen.Stöten vräkte honom handlöst framåt. Han landade med ansiktet i mossa. Pölen under honom växte, och blodet rann ner i den magra jorden.Så börjar Björn Hellbergs kriminalroman Då dagboken dog som nu kommer i en efterlängtad pocketutgåva. Det är Hellbergs vid det här laget folkkäre kommissarie Sten Wall som får åta sig ett fall vars trådar leder tillbaka trettio år i tiden till en ödesdiger älgjakt.I denna andlöst spännande thriller i bitande kall vintermiljö finns alla de kvaliteter som gjort Hellberg så populär hos den stora publiken. Den precisa vardagsskildringen, omsorgen om karaktärerna och förmågan att förena ett humanistiskt patos med nervkittlande dramatik häri ligger en del av Hellbergs storhet som underhållningsförfattare.BJÖRN HELLBERG är sedan länge etablerad som en av vårt lands mest hyllade och framgångsrika kriminalförfattare. Han är också en framstående tennisexpert och domare/orakel i Sveriges televisions omåttligt populära frågesportsprogram På spåret."Ett mästerverk, en deckare som man sträckläser med tilltagande intresse. Den mest fängslande kriminalroman jag läst på år och dag."Lennart Ödeen, Gefle Dagblad"Läsaren hålls i ett järngrepp av den upptrappade spänningen och den stundtals mardrömslika stämningen. Då dagboken dog kan rentav visa sig vara årets bästa svenska deckare."Janne Adeen, Östra Småland

Det är Hellbergs vid det här laget folkkäre kommissarie Sten Wall som får åta sig ett fall vars trådar leder tillbaka trettio år i tiden till en ödesdiger älgjakt. Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek.

| Adlibris Han uppfattade den skarpa knallen samtidigt som han träffades i ryggen. Stöten vräkte honom handlöst framåt.

RELATERADE BÖKOR