Håll käften och var söt

Håll käften och var söt - Vita Andersen, Helena von Zweigbergk | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vita Andersen, Helena von Zweigbergk
DIMENSIONERA
4,30 MB
FILNAMN
Håll käften och var söt.pdf
ISBN
6040217239818

BESKRIVNING

Barnen i Vita Andersens noveller är skyddslösa och utsatta. Långsamt inser de att livet styrs av hårda regler och motvilligt anpassar de sig till en värld där människors grymhet, fientlighet, förfall och avund är vardag. De lär sig hålla käft och som vuxna formas de att leva upp till rådande kvinnoideal. Krampaktigt försöker de förvandla sin verklighet efter allehanda drömrecept. ”Håll käften och var söt” är drabbande och mörk, skriven med en skarp blick för detaljerna men också med en rå och förlösande humor. Vita Andersens novellsamling slog ner som en bomb när den kom ut första gången på svenska 1979, och äger fortfarande kraften att beröra på djupet. En modern klassiker redo att upptäckas av en ny generation.

av Vita Andersen (Bok) Svenska, För vuxna Upphov: Vita Andersen ; översättning av Ann-Mari Seeberg: Originaltitel: Hold kæft og vær smuk: ... Råd och stöd; Aktuellt och press; Om vår verksamhet; Jobba eller praktisera hos oss; Behandling av personuppgifter; Om webbplatsen; Håll käften och var söt är en av de starkaste och mest berörande novellsamlingar jag någonsin har läst, och är minst lika aktuell idag som när den skrevs 1978.

Vita Andersen , {{selectedProduct.StandardPrice}} kr ... Långsamt inser de att livet styrs av hårda regler, där människors grymhet, fientlighet, förfall och avund är vardag.

RELATERADE BÖKOR