Damernas detektivbyrå

Damernas detektivbyrå - Alexander McCall Smith | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alexander McCall Smith
DIMENSIONERA
12,49 MB
FILNAMN
Damernas detektivbyrå.pdf
ISBN
5259142562676

BESKRIVNING

Vinnaren av Svenska deckarakademins pris för Bästa översatta kriminalroman 2004! Mma Ramotswe är inte vilken kvinna vem som helst. Hon är Botswanas första kvinnliga privatdetektiv, faktiskt Botswanas första detektiv över huvud taget. Precious Ramotswes metoder är en smula okonventionella, men med klokhet, sunt förnuft och fenomenal förmåga att få folk att öppna sig hjälper hon vanliga människor med deras bekymmer. Förlupna äkta män, försvunna barn, falska pappor och stulna bilar är problem som Mma Ramotswe löser. Samtidigt får läsaren en unik läsupplevelse, för Alexander McCall Smith har lyckats fånga en mycket speciell känsla. Damernas detektivbyrå ger en bild av ett Afrika vi aldrig mött tidigare; fyllt med stolthet och traditioner. Om Damernas detektivbyrå:Damernas detektivbyrå finns på Times Literary Supplements lista: Världens bästa böcker."Botswanas Miss Marple"The New York Times Book Review"Jag har inte njutit så ohämmat av en bok på mycket länge" Sunday Telegraph"Det finns några häftiga böcker som en snubbe som heter Alexander McCall Smith gjort som utspelas i Botswana. De är kul att läsa och får en verkligen att tro att människor kan ha bra liv. Den första heter Damernas detektivbyrå. Läs den om du vill bli glad."Flea i Red Hot Chili Peppers "... det är inte utan att man tänker på Agatha Christie med något helt nytt, en ovanlig friskhet och inte minst en överrumplande handling."Helsingborgs Dagblad "Mma Ramotswe kommer från totalt oväntat håll, men med så mycket självsäkerhet, charm och klokskap att hon bestämt kommer att räknas till de stora, fast onekligen udda, detektiverna." Sydsvenska Dagbladet

Boken handlar om Botswanas… Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom damernas detektivbyrå Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

Öppet Arkiv Öppet Arkiv. Pelle Svanslös - 22. Vare sig han skriver om Skottland eller Damernas detektivbyrå i Botswana är det den snälla världen som Alexander McCall Smith skildrar.

RELATERADE BÖKOR