Så glad

Så glad - Lise Drougge | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lise Drougge
DIMENSIONERA
10,48 MB
FILNAMN
Så glad.pdf
ISBN
1878224181786

BESKRIVNING

Två systrar, Nenne och Della,tillbringar några sommarveckor i en stuga på landet. "Kom i år också", skrev Nenne till sin syster och att allt skulle bli bättre i år även om hon för pengars skull måste ta emot sommarbarn. Och Della kommer med sina två barn, babyflickan Monni och den lille pojken Jan, som Nenne kallar "Så glad". Systrarna är mycket olika, Nenne är känslig och osäker, Della den starka och överlägsna. I deras verklighet finns mygg, tvestjärtar, ungar som bråkar, slår sig, spiller välling och blir sjuka. Som andningshål har de sina hemliga konstnärsdrömmar: Nenne skriver dikter, Della har stunder när hon i vild inspiration ritar i sitt skissblock och kasserar verken efter hand. Att Lise Drougge är bra, helbra, även från strikt artistiska synpunkter har ofta sagts ut - men inte att hon är ovanlig och inte vari hennes ovanlighet består: hon hittar på nytt. I varenda en av hennes romaner möter man människor som man inte träffat på i litteraturen, insatta i oförutsedda konflikter. Hennes prosa är alltidstilsäker med spänst och eld från hennes temperament...hon är något av en pionjär i svensk berättarkonst. Ivar Harrie, Expressen Atmosfären är uppladdad med kvinnors och barns vanskliga värld så full av ömhet utan gräns... Ella Taube, Stockholms-Tidningen Lise Drougge lyckas med det svåra att göra konst av glädje, den glädje som är till vardags och som är bärande i tusen småting. Walter Dickson, Ny Tid

Silverstaken var så glatt att man kunde spegla sig i den.; Den biten av gatan blev ofta rejält glatt och minst ett par gånger om dagen gick en stackars cyklist omkull. Så glad för kommentarer och peppande meddelanden om att köra på och fortsätta göra det jag gör. Just nu är det jobb och familj som håller mig på rätt spår.

Se, hur de silvrade bäckarna små jeg er simpelthen så glad i dag xD VIGTIGT!!!!: alle negative kommentarer vil blive SLETTET! jeg gider ik ha noget negativitet når det er en glad sang :D HUSK!!!: Gi den et kæmpe like og læg ... Så glad man kan bli. 20 september 2019 - 19:40 / Godnatt, Vardagen 3 kommentarer.

RELATERADE BÖKOR