Syndabocken

Syndabocken - Sofie Sarenbrant | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sofie Sarenbrant
DIMENSIONERA
4,43 MB
FILNAMN
Syndabocken.pdf
ISBN
7303461731852

BESKRIVNING

Väntan är över. Efter två år återvänder kriminalinspektör Emma Sköld!En inbrottsvåg drar genom Bromma och tjuvarnas metoder blir allt värre. När ett mord på en tonårspojke skakar idyllen kopplas Emma Sköld in på fallet. Allt pekar på ett villainbrott som har gått snett.Misstankarna riktas mot familjens städerska som hittade offret. På forumet Brommavännerna sprids hatiska fördomar om henne och utländska gästarbetare. Men när fler personer hittas döda tar Emma saken i egna händer, och försätter därmed sig själv och andra i livsfara.Syndabocken är den fristående sjätte delen i den omtyckta serien om kriminalinspektör Emma Sköld. Det är en fängslande samtidsdeckare om lögner, hämnd och dysfunktionella familjer. Hur väl känner du egentligen ditt barn? "Syndabocken är en fartfylld och gastkramande deckare om familjehemligheter, relationer och rasism." BTJ"En riktig bladvändare (...) Jag är fast från första sidan." Johannas deckarhörna

Hur väl känner du egentligen ditt barn? Provlyssna . Logga in för att låna.

Allt pekar på ett villainbrott som har gått snett. Misstankarna riktas mot familjens städerska som hittade offret. Syndabocken är den fristående sjätte delen i den omtyckta serien om kriminalinspektör Emma Sköld.

RELATERADE BÖKOR