Eftermiddagarna med Margueritte

Eftermiddagarna med Margueritte - Marie-Sabine Roger | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marie-Sabine Roger
DIMENSIONERA
9,76 MB
FILNAMN
Eftermiddagarna med Margueritte.pdf
ISBN
7237382824868

BESKRIVNING

Germain är 45 år, 110 kg muskler, knappt läskunnig och bor i en husvagn på sin mors tomt. Han gillar att sitta i parken och mata duvorna. En dag råkar han sätta sig bredvid Margueritte, en gammal dam med passion för böcker, och de båda inleder en djup och intensiv vänskap.Eftermiddagarna med Margueritte filmatiserades 2010 av Jean Becker, med Gérard Depardieu och Gisèle Casadesus i huvudrollerna.Marie-Sabine Roger, född 1957, är en prisad heltidsförfattare som tidigt i sin karriär gjorde sig mest känd som barn- och ungdomsförfattare. Med La tête en friche från 2008, Vivement lavenir 2010 och Bon rétablissement 2012 har hon etablerat sig som en humoristisk, uppriktig och ömsint berättare som vågar leka med orden. För sin senaste bok,Bon rétablissement, som även den kommer att filmatiseras, erhöll hon Prix Des Lecteurs De Lexpress 2012.Såld till åtta länder. Succé i Tyskland, totalt 330 000 ex sålda (siffror från januari 2013). som en fläkt av äkta ömhet, skriven i en stil lika rolig som briljant! France-Soir

Regi: Jean Becker En dag när han är med fåglarna i parken, bekantar han sig med 95-åriga Margueritte som börjar läsa de franska klassikerna för honom. Plötsligt öppnar litteraturen en helt ny värld för Germain som för första gången i sitt liv breder ut vingarna och lyfter.

I rollerna ser vi Gérard Depardieu, Jean Francois Stévenin , Giséle Casadesus , Patrick Bouchitey , Francois -Xavier Demaison , Claire Maurier, Sophie Guillemin , Jen-Luc Porraz, Mélanie Bernier, mfl. Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek.

RELATERADE BÖKOR