Berättelsen om O

Berättelsen om O - Pauline Réage | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pauline Réage
DIMENSIONERA
8,92 MB
FILNAMN
Berättelsen om O.pdf
ISBN
7440378395401

BESKRIVNING

Vertigo förlag släpper nu äntligen nyutgåvan av de erotiska klassikernas klassiker: Berättelsen om O. O förs av sin älskare till ett slott där hon skändas av en rad män. När hon återvänder till sin lägenhet och sitt arbete tvingas O följa en mängd regler med syftet att göra henne till en fulländad slav. Underkastelsen får en allt större betydelse i hennes liv; i takt med att plågorna blir svårare blir de också ljuvare att utstå. O bär sina märken med stolthet. Berättelsen om O (Histoire d'O) publicerades under pseudonymen Pauline Réage 1954 och har sedan dess tryckts om oräkneliga gånger på många språk. Boken har inspirerat en rad efterföljare, men ingen av dessa har lyckats nå upp till originaltextens starka skönhet. 1994 avslöjade den respekterade författaren Dominique Aury att det var hon som dolde sig bakom pseudonymen och att hon skrev Berättelsen om O som ett kärleksbrev till sin älskare Jean Paulhan.

Jägarna på Karinhall är svensk finlitteratur av en författare som senare fick Augustpriset. Jag skulle inte säga att Femtio nyanser av honom är erotisk litteratur, för det krävs mer än så. BETYG 1.7 av 5 Berättelsen om O, del 2 1984 Frankrike, Spanien, Panama 93min IMDb.

Köp boken Berättelsen om O av Pauline Réage (ISBN 9789186567163) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR