Rena karusellen, Lotta!

Rena karusellen, Lotta! - Merri Vik | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Merri Vik
DIMENSIONERA
9,61 MB
FILNAMN
Rena karusellen, Lotta!.pdf
ISBN
5525336575224

BESKRIVNING

"Lotta och Giggi ska köpa en lysningspresent åt Giggis moster Kajsa som bett dem att vara tärnor på hennes bröllop. När de lyckats enas om vad de ska köpa ger de sig av med sin väl inslagna present. Men nu vore de inte Lotta och Giggi om inte allt som möjligen kan gå fel gick fel! De blir knuffade, delaktiga i en filminspelning, jagade av en hund och inlåsta i en kolkällare. Detta är dock bara början på tre dagar av missöden och det är inte bara Lotta och Giggi som råkar ställa till det. Lottas moster Kajsa blir också indragen i händelserna och hon är inte ett spår bättre än Lotta och Giggi. B. WAHLSTRÖMS RÖDGRÖNA RYGGAR har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna är dokument av sin tid och bör läsas som sådana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget står inte bakom eventuella åsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, då vi ser detta som ett digitalt tillgängliggörande av historiskt material."

| Adlibris Rena karusellen, Lotta! av Merri Vik Det här är bok nr 25 i serien om Lotta. Det här är en bok full av missöden.

För de här tjejerna var Folkets parks tivoli den största nöjesparken de varit på. Från vänster: Tetyana Onyshuk, Sofiya Husak, Myroslava Fedorchuk, Anastasia Nolodyuk, Oksana Bilous. Här finns karuseller för de små och hisnande vrålåk och skräckhus för de stora.

RELATERADE BÖKOR