Pensionat Vidablicks gåta

Pensionat Vidablicks gåta - Katarina Genar | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Genar
DIMENSIONERA
4,52 MB
FILNAMN
Pensionat Vidablicks gåta.pdf
ISBN
6740906402582

BESKRIVNING

Om det inte hade varit för katten hade hon aldrig hittat till det förfallna gamla pensionatet vid havet och då hade Amandas gåta aldrig blivit löst. Dåtid och nutid flätas samman i Katarina Genars mystiskt spännande vardagsberättelse i bästa Maria Gripe-stil. Det är tidig sommarmorgon och Saga väcks av sin storasyster Bea. Bea har fått nog av att föräldrarna hela tiden bråkar med henne, hon tänker dra nu, till stan. Saga lovar att inte berätta. Sommarlov och ingenting blev som det var tänkt … Hemma är föräldrarna upprörda och på dagarna får Saga vara ensam. Men den lilla katten med de gyllene ögonen behöver i alla fall hennes hjälp!

När ett katt dyker upp i trädgården bestämmer sig Saga för att följa efter, och ... RECENSION. Kring ett förfallet pensionat, en mystisk kattunge med gyllene ögon och en storasyster på rymmen spinns intrigen i Katarina Genars andra barnbok "Pensionat Vidablicks gåta".

Sagas storasyster Bea rymmer hemifrån. Medan föräldrarna är upptagna ... Om det inte hade varit för katten hade hon aldrig hittat till det förfallna gamla pensionatet vid havet och då hade Amandas gåta aldrig blivit löst.

RELATERADE BÖKOR