Pensionat Vidablicks gåta

Pensionat Vidablicks gåta - Katarina Genar | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Genar
DIMENSIONERA
7,54 MB
FILNAMN
Pensionat Vidablicks gåta.pdf
ISBN
3292789953210

BESKRIVNING

Om det inte hade varit för katten hade hon aldrig hittat till det förfallna gamla pensionatet vid havet och då hade Amandas gåta aldrig blivit löst. Dåtid och nutid flätas samman i Katarina Genars mystiskt spännande vardagsberättelse i bästa Maria Gripe-stil. Det är tidig sommarmorgon och Saga väcks av sin storasyster Bea. Bea har fått nog av att föräldrarna hela tiden bråkar med henne, hon tänker dra nu, till stan. Saga lovar att inte berätta. Sommarlov och ingenting blev som det var tänkt … Hemma är föräldrarna upprörda och på dagarna får Saga vara ensam. Men den lilla katten med de gyllene ögonen behöver i alla fall hennes hjälp!

Berättelserna om pensionatet och om den svikande storasystern passar bra ihop med snygga paralleller. Dessutom tycker jag om att en äldre kvinna spelar en viktig roll och att pensionatets gåta har att göra med två kvinnors kärlek till varandra. Titel: Pensionat Vidablicks gåta Författare: Katarina Genar Antal sidor: 94 Utgivningsår: 2011 Handling: Sagas sommarlov blir inte riktigt som hon har tänkt sig.

Boken är riktad till yngre barn än exempelvis Gripes Agnes Cecilia eller Skuggserien, ... Ljudbok: Pensionat Vidablicks gåta. Startsida › Katarina Genar.

RELATERADE BÖKOR