Till min dotter

Till min dotter - Malin Wollin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Malin Wollin
DIMENSIONERA
5,33 MB
FILNAMN
Till min dotter.pdf
ISBN
7511941767266

BESKRIVNING

Det här är en bok om att inte leva upp till förväntningarna.Att växa upp som tjej och ta för mycket plats trots att man bara försöker åka med.Om att stå upp för någon som är utsatt och bli utsatt själv. Att göra bort sig när det är fest och om att råka bränna upp en ö.Om att växa upp och bli kvinna och försöka berätta för sin dotter, och sig själv, vad man ska acceptera och vad man faktiskt ska bråka om.Till min dotter är en berättelse om Stella och hennes väg från flicka till kvinna. Om att formas och att vägra formas. Malin Wollin har skrivit en intelligent berättelse som berör, som får dig att skratta men som ibland också är ett knytnävsslag i magen.MALIN WOLLIN är journalist och bosatt i Kalmar. Hon är kolumnist i Aftonbladet, skriver krönikor för Sköna hem, bloggar på amelia.se och driver podcasten Wollin & Wollin tillsammans med sin syster Elin."Det är en fantastiskt inkännande, osentimental och mycket rolig berättelse om Stella från barn till vuxen kvinna med en tonårsdotter, som självklart är helt ointresserad av mamma som livscoach. En bok du inte får missa!"Expressen Söndag"En arg och rolig uppgörelse med könsmaktsordningen. Våra döttrar måste få det bättre än vi."Sydsvenskan"Det är en fantastisk tonårsskildring ... en oerhört fin ton i Wollins berättande som jag verkligen föll för, och som jag hoppas att få återse."Bloggen Bokstaden

Önskar dig allt gott i livet. Livet som är fyllt med val och en massa vägar att gå. Till min dotter och min vän.

TILL MIN DOTTER är gjord av en kvinna, själv boende mitt i krigshärden, utan någon som helst plats att fly till, och som spenderat fem år åt att låta kameran gå. Dag som natt.

RELATERADE BÖKOR