Den lille prinsen

Den lille prinsen - Antoine De Saint-Exupéry | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Antoine De Saint-Exupéry
DIMENSIONERA
4,69 MB
FILNAMN
Den lille prinsen.pdf
ISBN
5589761703390

BESKRIVNING

Ett mästerverk i världslitteraturen – skriven för barn och älskad av vuxna. Kanske den allra mest insiktsfulla och underfundiga berättelsen om kärlek och saknad. ”Vuxna förstår aldrig något själva, och det är så tröttsamt för barn att hela tiden behöva förklara allt för dem.” Detta klassiska mästerverk kommer nu i nyöversättning, med de ursprungliga färgillustrationerna av författaren själv.

Lagom till bokens 70-årsjubileum utkommer en praktfull biografi över dess mytomspunna författare, piloten Antoine de Saint-Exupéry. Vi berättar om den lille prinsens äventyr på olika planeter. Prinsen får möta roliga kungligheter, talande ormar, fina blommor, en rädd räv och en människa som äger stjärnorna på himlen.

Antoine de Saint-Exupérys roman "Den lille prinsen" har sålt i 80 miljoner exemplar runt om i världen. Den kallas ofta "en barnboksklassiker", men förklaringen till dess popularitet ligger snarare i att den tilltalar den vuxne läsarens längtan tillbaka till barndomens fantasivärld.

RELATERADE BÖKOR