Den persiska litteraturen

Den persiska litteraturen En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
12,25 MB
FILNAMN
Den persiska litteraturen.pdf
ISBN
6669120428107

BESKRIVNING

Den persiska litteraturen: Översättningar ger för första gången en översikt över det persiska språkets mästerverk på svenska. Översättningarna spänner över mer än tusen år, från klassiker som Ferdousi och Rumi till samtida författare som Forugh Farrokhzad och Mahmud Doulatabadi. Bo Utas är Sveriges främsta kännare och översättare av persisk litteratur.

Bo Utas forskargärning har uppmärksammats såväl i Sverige som internationellt. I denna volym samlas för första gången hans arbeten på svenska om den persiska ... Den persiska litteraturen: Översättningar ger för första gången en översikt över det persiska språkets mästerverk på svenska.

Bokens kapitel spänner över ... 2019, Häftad. Köp boken Den persiska litteraturen hos oss! Den persiska litteraturen: Essäer är den första breda introduktionen till den persiska litteraturen på svenska.

RELATERADE BÖKOR