Den nyfikna månen

Den nyfikna månen - Sándor Kányádi | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sándor Kányádi
DIMENSIONERA
6,38 MB
FILNAMN
Den nyfikna månen.pdf
ISBN
4674712371170

BESKRIVNING

Sándor Kányádi är en ungersk författare från Transylvanien, verksam sedan ett halvt sekel som poet för både barn och vuxna. Han har skrivit hundratals barndikter och sagor, som är varma, roliga och medkännande och som har fått stor spridning i Ungern och Rumänien. Den nyfikna månen är en lång dikt om månens äventyr vid en dags besök på jorden. Henrik Edström har illustrerat boken

Oändligt och djupt. Och månen blir så häftigt framträdande på himlakroppen som sin månskära eller som en enorm månglob.

Den kallas därför ibland för Aftonstjärnan och Morgonstjärnan. • den är en av solsystemets farligaste planeter bland annat för att den är så varm. Den nyfikne får veta att jag mest ska ägna mig åt att granska makthavare, företagsledare, politiker och andra: Frågan är vilka sanningar som döljer sig bakom de offentliga maskerna.

RELATERADE BÖKOR