Elva minuter

Elva minuter - Paulo Coelho | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paulo Coelho
DIMENSIONERA
12,81 MB
FILNAMN
Elva minuter.pdf
ISBN
9948511529839

BESKRIVNING

"För att kunna skriva om sexualitetens heliga dimension var jag tvungen att förstå hur den hade blivit så vanhelgad."- Paulo Coelho"Världens största bästsäljare 2003."Publishing TrendsNr 1 på topplistorna i 32 länder!Elva minuter bygger på en sann historia och berättar om Maria, en ung och vacker kvinna från en bergsby i Brasilien. Hennes första möte med kärleken slutar olyckligt och hon övertygar sig själv om att hon aldrig vill älska någon igen. Ödet för henne till Genève, där hon drömmer om rikedom och berömmelse, men slutar som prostituerad.Med sin enkla bakgrund och lilla livserfarenhet har Maria inte mycket att sätta emot i detta hårda möte med verkligheten. Hon drivs ständigt längre bort från drömmen om kärlek och tillbringar tiden med att försöka utröna vad hennes kunder tänker och känner. Det visar sig att de flesta är ensamma och saknar se - med någon de älskar. En dag dyker konstnären Ralf upp och deras möte blir en vändpunkt för dem båda.En gripande roman om kärlekens och sexualitetens väsen som ett instrument att förstå och utforska sig själv, som en fantastisk väg till ett sensuellt, känslomässigt och andligt uppvaknande.Paulo Coelho har de senaste tio åren etablerat sig som ett av den litterära världens riktigt stor namn. Hans roman Alkemisten har översats till 56 olika språk och är utgiven i 156 olika länder och har sålt över 30 miljoner exemplar. I Sverige har hans böcker inom loppet av ett och ett halvt år sålt över 250 000 exemplar. År 2003 sammanställde Publishing Trends bästsäljarlistor från hela världen och utsåg Elva minuter till världens mest sålda roman det året."Hans böcker har gjort ett livsavgörande intryck på miljoner människor."The Times"Bland alla de Latinamerikanska författarna är det bara brasilianske Garbriel Garcia Marquez som är mer läst än Paulo Coelho."The Economist"Paulo Coelho har funnit hemligheten bakom den litterära alkemin."Kenzaburö Öe, Nobelpristagare

Men hennes första möte med kärleken slutar olyckligt och hon bestämmer sig för att aldrig älska någon igen. Av längtan till ett bättre liv låter hon sig dock förföras av en schweizisk teaterdirektör och ... Elva minuter bygger på en sann historia och berättar om Maria, en ung och vacker kvinna från en bergsby i Brasilien.

Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Paulo Coelho (uttal: /paulu kuˈejə/), född 24 augusti 1947 i Rio de Janeiro, [1] är en brasiliansk författare.Han är känd för new age-inspirerade romaner som Pilgrimsresan och Alkemisten.Sedan romandebuten 1987 har hans böcker sålts i över 150 miljoner exemplar på minst 80 språk. Paulo Coelho räknas som Brasiliens och den portugisiskspråkiga världens mest framgångsrika ... Elva minuter bygger på en sann historia och berättar om Maria, en ung och vacker kvinna från en bergsby i Brasilien.

RELATERADE BÖKOR