Ta itu

Ta itu - Kristina Sandberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Sandberg
DIMENSIONERA
3,10 MB
FILNAMN
Ta itu.pdf
ISBN
8056022354679

BESKRIVNING

Maria bor i mellansvensk stad med sin man Anders och deras två barn, Fredrik och Siri. Hon jobbar deltid för att kunna studera konsthistoria på distans. Varken Anders eller barnen har någon förståelse för hennes vilja att göra något annat. Maria har svårt att stå emot det tryck som hon upplever från omgivningen. Hennes rädsla för att misslyckas blir allt större och osäkerheten omvandlas till destruktivitet. Hon drar sig undan, hon dricker i smyg, som tröst och flykt. Maria hamnar utanför familjens cirkel. Det blir hon mot dem, de mot henne och sammanbrottet kommer sakta men oundvikligt. Kristina Sandbergs roman är en drabbande skildring om kvinnliga villkor och sociala mönster och om hur svårt det är att passa in i de roller som givits oss.

Den nya friare tillvaron är samtidigt fylld av till krav förklädda "möjligheter", nu när en kvinna måste hinna med att både arbeta och ta hand om hemmet. Ta itu med privatekonomin Har du koll på din hushållsekonomi? Din ekonomi har stor betydelse för ditt liv och är något som går att påverka mer än du kanske tror. Läs mer i detta inlägg om tips på hur du kan ta itu med din privatekonomi! Att regeringen tar itu med de flaskhalsar som finns på finansieringsområdet måste vara en avgörande del i en offensiv näringspolitisk agenda för ökad tillväxt och mer framgångsrikt företagande.

Här möter vi de kvinnor som Maj och hennes systrar uppfostrade, de som tog sig in på arbetsmarknaden, använde preventivmedel, gick på krogen, studerade. Självständiga, moderna kvinnor.

RELATERADE BÖKOR