När isarna smälter

När isarna smälter - Joël Baqué | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Joël Baqué
DIMENSIONERA
4,35 MB
FILNAMN
När isarna smälter.pdf
ISBN
4140210880586

BESKRIVNING

Det hela tar sin början i ett litet hörn av en loppmarknad där Louis, tystlåten änkling med stillsamt pensionärsliv, faller pladask för en magnifik uppstoppad kejsarpingvin. Det är kärlek vid första ögonkastet och snart har Louis förvandlat sin vind till ett veritabelt islandskap för ett helt dream team av uppstoppade pingviner. Hans stelfrusna tillvaro har äntligen återfått färg och värme, och den nya passionen sveper honom med sig på en resa till pingvinernas hemland Antarktis. När han till slut återvänder till Toulons hamn gör han det uppflugen på ett gigantiskt isberg, ditfraktat för en hisnande summa av ett företag som tillverkar dryck av smält polaris. På något obegripligt sätt, och ytterst motvilligt, har han under resans gång förvandlats till en världskänd miljökämpe och symbol för kampen mot global uppvärmning.

Det innebär att Arktis får svårt att återhämta sig. Havet kommer att frysa till i vinter igen, men när smältsäsongen inleds igen nästa år är isen svagare och tunnare. Smälter isen, ja då kan kan vi se fram emot en fullkomlig katastrof Vad händer om den fasta isen vid polerna smälter? Som sagt så är majoriteten av all is en del av "land" på våra poler och Grönland.

- SvD 15/10 Arktis - medan isen smälter på Nordiska museet i Stockholm är en av musei-Sveriges största satsningar på länge. - Sveriges Radio 15/10 Texterna från forskningen och de tio dokumentärfilmerna ... När isarna och snötäcket smälter blottläggs mörkare hav och land.

RELATERADE BÖKOR