Prästens lilla kråka

Prästens lilla kråka - Catarina Kruusval | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Catarina Kruusval
DIMENSIONERA
12,12 MB
FILNAMN
Prästens lilla kråka.pdf
ISBN
9406010299860

BESKRIVNING

Catarina Kruusvals bilder är betagande och samtidigt glatt humoristiska. Inte undra på att de här pekböckerna är hett efterfrågade! De är gjorda i kraftig papp som tål oöm behandling och de inspirerar och lockar barnen till sång. Bläddra, peka och sjung - om och om igen!

De senaste dagarnas nyheter och diverse presskonferenser har osökt fått mig att tänka på sången om prästens lilla kråka ( än slank hon hit och än slank hon dit etc.). Leken Prästens lilla kråka. Prästens eller Mormors lilla kråka är en traditionell sånglek.

Det var två raka ihopsydda tygstycken som knöts under hakan och fick litet vassa konturer på sidorna. Prästens lilla kråka är en klassisk lek och visa som ofta används vid dans kring julgranen och midsommarstången. Prästens lilla kråka skulle ut och åka, ingen hade hon som körde.

RELATERADE BÖKOR